"Trzebaw - Ziemstwo Kredytowe [w Poznaniu] 1919 r"., 1919-1921 (1919)
Akta dotyczące zastawu dóbr. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Poznań; Ziemstwo Kredytowe; Trzebaw w; majętność; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.