"Hipoteka Zimina folwarku i gościnianki", 1873-1912 (1873)
W tym korespondencja.
Karty 5, 10 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Zimin w; gościniec; folwark; Kórnik; majętność kórnicka; Folwark Zimin 19-20 w.; Folwarki 19-20 w.; Gościńce 19-20 w.; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19-20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.