Akta i korespondencja urzędowa Tytusa Działyńskiego w sprawie sekwestru dóbr kórnickich, 1831-1838 - 19 w. (1831)
M. in. listy Tytusa Działyńskiego do następujących: Cyrkuł w Przemyślu 1836 k. 14-15 . - Flottwell Edward 1836 i b. d. (2) k. 7-8, 16-17 . - Schönermark 1831 k. 1 . - NN b. d. k. 9.
Karty 1-2, 6, 10-11, 16-17 uszkodzone.
Keywords: Powstanie 1830 listopadowe; Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Przemyśl; Cyrkuł; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne dot. własności majątku.; Procesy sądowe dotyczące własności majątku; Sekwestr dóbr kórnickich; 1831