"Erklärung des [...] Bernhard Potocki in seiner Processe wider den [...] Titus Działyński und [...] Justina Działyńska geb. [...] Dzieduszycka wegen Rechnungslegung über den Nachlass der [...] Claudine Potocka [...] 1836-1841 [...]", 1841 (1841)
Akta dotyczące procesu o spadek po śmierci Klaudyny z Działyńskich Potockiej.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne dot. własności majątku.; Procesy sądowe dotyczące własności majątku