``Akta tyczące się folwarku przy Pałacu Kórnickim'', 1809 (1809)
Inwentarz sprzętów i inwentarz żywy.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; folwark przy pałacu kórnickim; Folwark przy pałacu kórnickim 19 w.; Folwarki 19 w.; Gospodarstwo rolne i hodowlane 19 w.; Inwentarz martwy - majętność kórnicka 19 w.; Inwentarz żywy - majętność kórnicka 19 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze.