``Wykaz osądzonych defraudantów leśnych z czasu od lipca do ostatniego grudnia 1842.'' (1842)
W Majętności Kórnickiej.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Las; Kórnik; majętność kórnicka; Defraudacje leśne 19 w.; Gospodarstwo leśne 19 w.; Lasy majętności kornickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze.