``Budowle. Biernatki'', 1847-1907 (1847)
Akta dotyczące różnych spraw budowlanych na folwarku Biernatki. W tym korespondencja, kosztorysy, rachunki.
Karty 29, 33, 39, 48, 54, 59, 61 są uszkodzone.
Keywords: Budownictwo; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Biernatki w; folwark; Kórnik; majętność kórnicka; Budowle.; Budownictwo folwarczne.; Folwark Biernatki 19-20 w.; Folwarki 19-20 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze.