``Dreny w Babinie'', 1889-1904 (1889)
Akta w części dotyczą też Bojnic, Podgaju, Jarosławca. Głównie korespondencja i rachunki.
Karta 34 jest uszkodzona
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Babin w; Kórnik; majętność kórnicka; Jarosławiec w; Podgaj w; Bojnice w; Folwark Babin 19-20 w.; Folwark Bojnice 19-20 w.; Folwark Jarosławiec 19-20 w.; Folwark Podgaj 19-20 w.; Korespondencja 19-20 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze; Melioracje gruntów