``Tabelle czynszowe z Maiętnośći Kórnickiey z miast i wsiów na rok 1836'' (1836)
Wykazy podatników. Przy tym korespondencja.
Karty 17 i 52 są uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Bnin; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze; Podatki |czynsze; Prawa zwierzchnicze i patronackie