``Dowody wydanych wiktuałów pro 1850/1'' z Trzebawia do Pałacu w Poznaniu (1850)
Kwity.
Karta tyt. oraz k. 19, 27, 53, 66-67 są uszkodzone.
Keywords: Poznań; Pałac Działyńskich; Trzebaw w; folwark; Kórnik; majętność kórnicka; Folwark Trzebaw; Folwarki 19 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze