Pałac Działyńskich. Rozkład dzienny obiadów i kolacji i ich cena - 15 marzec do 31 marca 1874 (1874)
Książka zestawień.
Brak k.tyt.
Keywords: Kucharstwo; Kórnik; majętność kórnicka; Poznań; Pałac Działyńskich; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze