"Akta w sprawie Dominii Kórnik n/p Cechu Piwowarskiego w Bninie względem 48 Tal.", 1826-1827 (1826)
Korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Karta 8 lekko uszkodzona.
Keywords: Bnin d.m; cech piwowarski; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w sprawach propinacji