``[Stanisław] Mucha (z Borówca) c/a Dominium o używalność na jeziorze Skrzyneckim'', 1902-1909 (1902)
Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Okładka oraz karty 23, 79-80 są uszkodzone.
Keywords: Jeziora; Rybołówstwo; Borówiec w; Kórnik; majętność kórnicka; Jezioro |Skrzyneckie; Korespondencja 20 w.; Majętność Kórnicka 20 w.; Procesy sądowe