"Acta in Sachen Dominii Kórnik c/a den Walenty Pepel junior zu Bnin wegen rückständigen Hauszins und Hausdienstgeld - tłuczne", 1836-1837 (1836)
Akta dotyczące sprawy o czynsz. Korespondencja.
Dolne karty uszkodzone - ślady pogryzienia.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Bnin d.m; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze