Akta w sprawie uiszczenia zaległego czynszu przez Jana Tuliszkiewicza z Granowa, 1849 (1849)
Głównie odpisy dokumentów sądowych i rozliczenia.
brak k. tyt.
Keywords: Granowo w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze