``A.S. W sprawie Dominii Majętn[ości] Kórnik n/p Maciejowi Kaźmierczak z Kijewa o zaległe czynsze'', 1848 (1848)
Korespondencja.
Karta 8 uszkodzona.
Keywords: Kijewo w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze