"A.S. w sprawie Dominii Majętności Kórnik naprzeciw Józefowi Nowak, gospodarzowi z wsi Kijewa, właścicielowi N.7 nieruchomości o zaległy czynsz za ratę So Marcina 1848r. [...]", 1848-1849 (1848)
Głównie korespondencja.
Karty 2, 7-8, 10 są uszkodzone
Keywords: Kijewo w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze