``Acta tyczące sie zabezpieczenia czynszów dla Dominiu[m] Kórnik w księdze hypotecznej Trzechkolnych Młynów Radzewskich'', 1837-1852 (1837)
Korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Trzykolne Młyny; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze; Olędrzy; Osadnictwo olęderskie; Podatki |czynsze; Prawa zwierzchnicze i patronackie