``A.S. W sprawie Dominii Kórnik n/p Wojciechowi Nowak z Kijewa o zaległe czynsze na Sty Wojciech [18]48 [...]'', 1848-1854 (1848)
Głównie korespondencja.
Karty 9-13 są uszkodzone
Keywords: Kijewo w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze