A.S. w Sprawie Dominii Majętności Kórnik naprzeciw Franciszkowi Zimnemu, tylko dzierżawca, gospodarzowi z wsi Kijewo o zaległe czynsze[...]", 1847-1848 (1847)
Korespondencja.
Większość kart uszkodzona.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Kijewo w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze