``A.S. W Sprawie Dominii Majętności Kórnik n/p Franciszkowi Zimnemu z Kijewa, posiadający gospodarstwo sub N. 13 tamże, o dłużny czynsz za ratę S. Wojciecha 1848 [...]'', 1848-1849 (1848)
W tym korespondencja.
Karty 1 i 12 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Kijewo w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze