``A.S. W Sprawie Dominii Kórnik n/p Wojciechowi Głównemu z Konarskiego o dłużny czynsz za ratę So Marcina 1847 [...]'' (1848)
Korespondencja.
Karty 2, 3-5 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik majętność kórnicka; Konarskie w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze