"A.S. W sprawie Dominii Majętności Kórnik n/p Młynarzowi Marcinowi Niemier z Konarskiego, o czynsz gruntowy z wiatraka [...] pro 1846", 1846-1847 (1846)
Dwa pisma.
st. zas.
Keywords: Wiatraki; Konarskie w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze