"A.S. W Sprawie Dominii Majętności Kórnik naprzeciw Walentemu Wojkiewicz w Konarskiem, o dłużny czynsz [...] 1. za rok 1846 [...] 2. za rok 1847 [...]", 1848-1849 (1848)
W tym korespondencja.
Karty 9-10 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Konarskie w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze