``Akta Dominii Kórnik n/p [...] Szymonowi Bilskiemu o zaległy czynsz z domu i roli [...]'', 1842 (1842)
Korespondencja.
Karty 1 i 8 uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze