"Akta Dominii Kórnik n/p Kazimierzowi Dominskiemu z Kórnika o zaległy czynsz z domu i roli [...]", 1842 (1842)
Korespondencja.
Karta 6 uszkodzona.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze