``Akta Dominii Kórnik n/p Bartłomiejowi Gabryelewiczowi z Kórnika o zaległy czynsz z domu [...]'', 1842 (1842)
Korespondencja.
Karty 3-4, 6 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze