Akta w sprawie przeciwko S[onvil?] Lannes z Kórnika o zaległy czynsz], 1838-1839 (1838)
Korespondencja.
Brak k. tyt.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze