Akta w sprawie przeciwko J[udzie] L[eibowi] Rozes z Kórnika o zaległy czynsz i odsetki, 1836-1837 (1836)
Korespondencja.
Karta 1 lekko uszkodzona.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze