"A.S. W Sprawie Dominii Kórnik n/p gospodarzom wsi Kromolic[e] o zaległe czynsze", 1848-1852 (1848)
Korespondencja.
Karty 5 i 7 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Kromolice w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze