A.S. W Sprawie Dominii Kórnik n/p gospodarzom wsi Pierzchna o zaległe czynsze, 1848-1851 (1848)
Korespondencja.
Karty 2-3 lekkouszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Pierzchno w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze