A.S. W Sprawie Dominii Kórnik n/p Piotrowi Jaskule z Radzewa o zaległy czynsz [...] za ratę S-o Wojciecha 1848 [...]``, 1849 (1849)
Korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze