"A.S. Dominii Majętności Kórnik względem zaprowadzenia subhastacyi na nieruchomości sub. N. 8 we wsi Radzewie położonej do małżonków Piotra i Franciszki Jaskułów należącej [...]", 1849-1853 (1849)
Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Karty 4, 6-8, 17-19 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Radzewo w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze