``A.S. W sprawie Dominii Kórnik n/p Gospodarzom wsi Runowa o zaległe czynsze'', 1848-1851 (1848)
Korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
st. zas.
Keywords: Runowo w; Kórnik majętność kórnicka 19 w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze