"Akta W sprawie Dominium Majętności Kórnickiej naprzeciw Gottliebowi Schatz [...] z Zwolskich Hollendr[ów] o czynsz [...]", 1845-1847 (1845)
Korespondencja.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Zwola w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze