Akta Kościoła ewangelickiego w Bninie względem drzewa opałowego, 1850-1860 (1850)
Akta dotyczą Kościoła katolickiego w Kórniku. Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Brak k. tyt.
Keywords: Kościół katolicki; Kórnik; Bnin d.m; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Kościoły; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy z kościołami