"[Tytus] Działyński c/a Schulvorstand zu Konarskie" [o drzewo materiałowe wydane na kredyt], 1856-1861 (1856)
Głównie korespondencja.
Karty 1-2, 6, 8-12 są uszkodzone.
Keywords: Szkolnictwo; Konarskie w; szkoła; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy sądowe; Procesy z dozorami szkolnymi; Szkoły Konarskie