"Acta Processalia des Dominii Kórnik wider den Bürger Anton Robiński zu Kórnik [o sumy pieniężne]", 1817-1818 (1817)
Akta dotyczące sprawy z Antonim Robińskim o dług. Głównie korespondencja.
Karta tyt. oraz 4, 8-9, 13, 29 są uszkodzone
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w różnych sprawach gospodarczych i o długi