Akta w sprawie Józefa Engelsohn w Wrocławiu np [... Tytusa] Działyńskiego względem 19 tal., 1828 (1828)
W tym orzeczenie sądowe.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Wrocław; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w różnych sprawach gospodarczych i o długi