"Okupacja. Przyczynek do dziejów rewolucyjnego ruchu robotniczego w Wielkopolsce" (1961)
"Przemówienie tow. Jana Brygiera na sesji popularno-naukowej poświęconej XX rocznicy Polskiej Partii Robotniczej w Wielkopolsce w dniach 26-27 czerwca 1962 r."
a 1964 476
Keywords: Ślesin m. Konin d. pow; Poznań m. woj; Ravensbrück; Mowy 20 w.; Okupacja niemiecka w Wielkopolsce