Wspomnienia z okresu nauki i pracy w Poznaniu (1962)
"Studia wojenne i praca w "Dzienniku Poznańskim" k. 12-17, k. 29-34
a 1964 510
Keywords: Berlin m; "Dziennik Poznański"; Poznań m. woj; Towarzystwo im. Tomasza Zana; studia Polaków; Niemcy; Poznań; "My" - pisemko gimnazjalne; szkolnictwo; Szkolnictwo niemieckie 1795-1918 r.