"Jurisprudentiae compendiosa expositio facta ad usum A. H. anno 1761 die 8 9bris" (1761)
W tym rozdziały: De origine juris poloni k. 17-18. - De legibus Regni Poloniae nunc existentibus et protestate condendi eas k. 18-21v, (zakończenia brak)
a 1964 437
Keywords: Prawo polskie