Wykłady z teologii moralnej i dogmatycznej
Na okładce przedniej nota 20 w.: ``Wykłady teologiczne Jana Kantego na U.J. w Krakowie 1461 r. przepisane w r. 1663''.
a 1964 436
Keywords: Kraków m. woj; Teologia; wykłady uniwersyteckie