Księga kurkowego bractwa strzeleckiego w Bninie 1886-1939 (1887)
Wykazy uczestników strzelania i wyniki zawodów 1887-1914, 1920-1939, k. 1-67 oraz zezwolenie na pochód i zabawę w 1939 r.
a 1964 541
Keywords: Bnin d. m; bractwo kurkowe; Śrem d. pow; bractwa kurkowe