Papiery Stanisławy Jasińskiej dotyczące jej udziału w Związku Młodzieży Wiejskiej "Wici" 1937-1939 (1937)
Komunikaty i odezwy Łódzkiego Związku Młodzieży Wiejskiej "Wici", "Zasady społeczno-gospodarcze Związku [...]" i inne
a 1964 2458
Keywords: Łódź m. woj; Związek Młodzieży Wiejskiej "Wici"; Ruch chłopski