Materiały Tadeusza Godlewskiego dotyczące życia Wojciecha Jastrzębowskiego botanika, prof. Instytutu Agronomicznago w Marymoncie (1940)
"Pamiętnik Wojciecha Jastrzębowskiego" z r. 1855 (odpis maszynowy wykonany w r. 1940). - "Przemówienie Tadeusza Godlewskiego na uroczystości uczczenia pamięci Wojciecha Jastrzębowskiego przy jego odrestaurowanym grobie na Powązkach" 1961 r. - "Spis posiadanych materiałów tyczących się Wojciecha Jastrzębowskiego"
b 1965 611