"Iezda do Moskwy, y poslugi z młodych lat az y przez wszystek czas przeszłey woyny z Moskiewskim [...] Kristopha Radziwila [...]"
Facsimile z druku Łazarzowego z r. 1583 (Estr. XIX, 365)
Wyłączono z działu st. druków (sygn. 15749)
Keywords: Druki 16-17 w. faksimile 19-w.