``Protokuł (!) cechu pospolitego bnińskiego od roku 1793''
``Protokuł (!) na zapis brata w maystrostwo cechu naszego pospolitego wszelkich konstow mieysczących się od roku pańskiego 1794 (do 1884)'' k. 1-42
Mf 9111
Keywords: Bnin d. m; cech pospolity; Śrem d. pow; Cechy