Indeks incipitów do Katalogu rękopisów średniowiecznych Biblioteki Kórnickiej Jerzego Zatheya (1960)
Korekta szpaltowa, korespondencja z wyd. Ossolineum i Zatheyem J[erzym], umowa wyd. (wspólnie z Łuczakową Jadwigą). Wyd.: Wrocław 1963
c 1967 537-565
Keywords: Korespondencja 20 w.