Oficyna Jana Glicznera, Melchiora Nehringa, Piotra Sextilisa z Obrzycka, Jana z Sącza Maleckiego - materiały Stanisławy Jasińskiej
Wykazy chronologiczne druków, przerysy ozdobników, notatki
c 1967 537-565
Keywords: Drukarstwo staropolskie